De Voorbereidingen

28 augustus 2025 - Blokker, Nederland

Zo langzamerhand begint er zich een soort van berg te vormen op en rond de koffers die in het kamertje klaar staan om ingepakt te worden. Een berg bestaande uit van die "oh ja.." spulletjes die absoluut niet vergeten mogen worden. De oplader van de Kobo-reader bijvoorbeeld of de wereldstekkers, de medicijnen en pijnstillers, n bandana voor Ad want, tja, dat koppie van hem wordt nou eenmaal niet beschermd door een volle bos haar, n power station en natuurlijk ook daar de oplader van. Kleine (en grote) dingen die makkelijk te vergeten zijn.

1000020628

We komen steeds dichterbij de datum van vertrek (nog maar 11 dagen) en voor zover ik nu weet moet ik alleen nog n tijdslot reserveren voor wanneer we onze buffel op mogen halen, maar dat kan pas 3 dagen van te voren. Voor de rest is alles geregeld, de ESTA formulieren, de internationale rijbewijzen, het KOA embleem, de wegenhulp enz enz.

1000020630

Ons buffeltje van 10 mtr lang😁

1000020629

We hebben alvast n beetje de startroute bekeken maar, omdat we niet door Death Valley mogen rijden, moeten we via de andere kant en doen we er n dag langer over om in Las Vegas te komen.

Het zal mij benieuwen.

....

1. Petra Onneweer:
    Aftellen nu😊
    Voor jullie mooie avontuur 🤠🤠🤠
  2. Margaret:
    28 augustus 2025
    Prachtige camper zeg, daar hou je het wel even mee uit! 😉
  3. Hanneke:
    28 augustus 2025
    Ziet er goed uit. Veel plezier!
  4. Karin:
    28 augustus 2025
    Mooie camper! Waarom mag je niet door Death Valley?
  5. Sandra de Waal:
    28 augustus 2025
    Van april tot eind september lopen de temperaturen daar op tot soms 50° wat te heet wordt voor de motor om daar koeteldekoet doorheen te rijden! Jammer maar helaas!
  6. Gusta:
    28 augustus 2025
    En maak je niet te druk over wat je mee moet nemen, alles is te koop hé.
    Goeie reis!
  7. Sandra de Waal:
    28 augustus 2025
    Klopt hoor Guus, maar qua medicijnen ga ik liever goed voorbereid van huis. Voor de rest zien we wel en idd is alles te koop
  8. Marga:
    28 augustus 2025
    Ziet er goed uit. Ik wens jullie een hele fantastische vakantie. Geniet van deze bijzondere reis.
  9. Ank:
    28 augustus 2025
    Komt allemaal goed. De voorbereidingen zijn het meest stressvol. Zodra je in het vliegtuig zit kan het grote genieten beginnen. 👍
  10. Laura:
    28 augustus 2025
    Eindelijk is het bijna zover 😃Prachtige camper . Straks heerlijk genieten!! Jammer dat jullie niet door death valley mogen ,naam doet zich helaas dan toch eer aan. Maar jullie gaan gelukkig genoeg andere mooie dingen zien
  11. Liesbeth Kok:
    29 augustus 2025
    Hoi San, wat een heerlijk vooruitzicht!
  12. Margaret:
    7 september 2025
    Voor morgen een hele goeie reis naar Amerika .🇺🇸
  13. Joske:
    8 september 2025
    Ben benieuwd hoe je bolletje eruit ziet na 4 weken in de koelkast gelegen te hebben😒
  14. Sandra de Waal:
    9 september 2025
    Hahahaha, tis te hopen dat Arie ze weggooit