De Voorbereidingen
28 augustus 2025 - Blokker, Nederland
Zo langzamerhand begint er zich een soort van berg te vormen op en rond de koffers die in het kamertje klaar staan om ingepakt te worden. Een berg bestaande uit van die "oh ja.." spulletjes die absoluut niet vergeten mogen worden. De oplader van de Kobo-reader bijvoorbeeld of de wereldstekkers, de medicijnen en pijnstillers, n bandana voor Ad want, tja, dat koppie van hem wordt nou eenmaal niet beschermd door een volle bos haar, n power station en natuurlijk ook daar de oplader van. Kleine (en grote) dingen die makkelijk te vergeten zijn.
We komen steeds dichterbij de datum van vertrek (nog maar 11 dagen) en voor zover ik nu weet moet ik alleen nog n tijdslot reserveren voor wanneer we onze buffel op mogen halen, maar dat kan pas 3 dagen van te voren. Voor de rest is alles geregeld, de ESTA formulieren, de internationale rijbewijzen, het KOA embleem, de wegenhulp enz enz.
Ons buffeltje van 10 mtr lang😁
We hebben alvast n beetje de startroute bekeken maar, omdat we niet door Death Valley mogen rijden, moeten we via de andere kant en doen we er n dag langer over om in Las Vegas te komen.
Het zal mij benieuwen.
....