Dag 25 & 26 the tourist is leaving...

3 oktober 2025 - SeaTac, Washington, Verenigde Staten

Donderdag was een zeer relaxed dagje. Eerst waren we laat uit bed, Niels werd zelfs pas om 09:15 uur wakker. Lekker douchen, aankleden, koffie drinken uit het kamer apparaatje. Goeie koffie trouwens!

Rond 11:00 gingen we op pad op zoek naar een tentje waar we konden ontbijten..of brunchen..of lunchen..nou ja in ieder geval een tentje waar we wat konden eten. Nou is de gemiddelde Amerikaan gewend om al staand, lopend of rennend hun versnapering tot zich te nemen, ik daarentegen vind het prettig om even mijn achterwerk neer te vlijen en rustig te genieten van het broodje met een bakkie nadat ik bijgekomen ben van de hartverzakking die ik elke keer krijg als ik af moet rekenen. Maar goed dat we een credit card hebben🤭

10000225331000022531

Uiteindelijk vonden we een tentje 'Le Parisienne' (nah wat zouden ze hier hebben?!?!🤔). Na te hebben genoten van het broodje, wat voor mij een broodje kipfilet was maar wat qua smaak erg veel weg had van zalm, wandelden we verder naar de Space Needle. Even n stukje geschiedenis: De Space Needle is een toren in de stad Seattle in de Amerikaanse staat Washington. De toren is het symbool van Seattle. Hij is geplaatst in het Seattle Center ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling van 1962. Zo, weten we dat ook weer!

Het schijnt dat die toren smorgens, smiddags en savonds anders draait ofzo want we hadden 3 verschillende prijzen. Smorgens was het het goedkoopste, at noon was het 12,50 dollar duurder en savonds weer 5 dollar duurder. Ik heb niet kunnen ontdekken waar nou het verschil in zat maar goed Ad en Niels gingen richting de ingang en ik ging de winkeltjes beneden bekijken. Waarom ik niet mee ben gegaan? Omdat ik onwijs last van hoogtevrees heb (gekregen) en ik al benauwd werd als we in de camper over smalle bergwegen reden met links de berg en rechts de diepte. Gewoon misselijkmakend. Het idee dat ik aan de buitenkant naar boven ging en ik dan over een glazen vloer moest lopen gaf me al de bibbers dus mamaSan bleef veilig op de begane grond☺️

100002250510000225041000022510100002250910000225131000022551100002254410000225221000022557100002255910000225371000022548

Ik heb heerlijk in het zonnetje zitten genieten van iemand die op zijn panfluit het ene na het andere mooie deuntje wegflutterde.

Terug in de hotelkamer hebben we heerlijk even op bed geteut en zijn daarna de stad weer ingegaan om te eten. MacD was het plan (ja notabene het idee van de grootste tegenstander van Macdonald's te weten Ad😂) tenslotte moesten we toch eens deze Amerika reis deze culinaire voedselketen proberen, op naar MickeyD dus.

De Mac waar we smorgens n shake hadden gehaald was voor nu te ver en we hadden er een dichterbij gevonden. Deze was in een of andere achterbuurt want de een na de andere verslaafde kwamen we tegen en de sfeer was wat grimmiger. Tevens kon je deze Mac niet in, er was een soort balie waar je je bestelling kon doen en dat was niet onze bedoeling van uit eten. Niels vond een ander nieuw restaurant, Yard House, een Sportcafe dus luid en heel veel teringherrie die uit de vele tv's tetterde, begin ik "oud" te worden?? Welneeee!!. Niels was zijn ID vergeten en zonder is geen drank krijgen dus t knultje moest even op en neer naar het hotel om zijn ID te halen. Het eten was goed, lekker. Onze laatste maal in Amerika, morgen maar huis!

1000022523

Vrijdagochtend 04:15 mijn wekkertje gaat! Opstaan, wassen, aankleden, de laatste groep in de koffers en gaan.

De Uber was op tijd, vroeger zelfs dan afgesproken en dat was maar goed ook want het was behoorlijk druk richting Tacoma. Het inchecken had ik al gedaan, het was dus alleen het afgeven van de bagage en door de security. We taxiën nu naar de Runway... Nog 24 uur.,.dan zijn we thuis😊

Tot later😘

1000022564

1. Gusta:
    3 oktober 2025
    Goeie vlucht en alvast welkom thuis!
  2. Laura:
  5. Liesbeth Kok:
    Good fly!
  6. Hanneke:
    3 oktober 2025
    Ook weer fijn om straks thuis te zijn en wat hebben jullie een mooie reis gemaakt en mooie herinneringen voor later. Leuk om te volgen.
  7. Jessica:
    3 oktober 2025
    Goede vlucht terug naar Nederland. Wat is de tijd eigenlijk ook weer snel gegaan. Bijna weer lekker in je eigen bed kunnen slapen, heerlijk!