Dag 7 Rije, rije, rije in 'n wagentje
15 september 2025 - Hurricane, Utah, Verenigde Staten
Op zich slaap ik wel goed, kort maar goed, veel wakker dat wel. Vanmorgen ook weer! Eerst om 03:00 uur toen hoorde ik buiten wat dat leek alsof er iemand met crunched ice bezig was.🤔 Om 04:45 weer wakker en wat moet je dan als vrouw van middelbare leeftijd? Natuurlijk! Piesen!!🤣 Eenmaal weer in bed kon ik de slaap niet meer vatten en lag ik te luisteren naar de oorverdovende stilte buiten....ook lekker!
Rond 6 heb ik uiteindelijk maar m'n telefoon gepakt en heb eventuele routes bekeken. Een uur of 8 waren we alledrie wakker en begon de dag. Eerst maar eens ontbijten en douchen. In de badkamer hing een waarschuwing.
Niels gaf aan dat hij gisteravond toen hij nog even 'n peuk deed, de coyotes heeft gehoord. Wat n thrill als je toch een Bobcat of Mountain Lion tegenkomt of ziet, waanzinnig maar goed dat was dus nu ff niet het geval. Alleen een megalibel en een klein geel vlindertje heb ik gespot🥴. Hierna de camper rijklaar maken (dus alle inhoud van de kastjes weer op standje orkaan zetten want 2 gebroken bordjes vind ik genoeg op 1 vakantie), lozen, afkoppelen, inschuiven en uitchecken. Nog even n laatste plaatje van de kampoeng en gaan
Bij het afslaan van het RV Park stond er ineens een grote tank voor een huis. Wat je ermee moet is een tweede maar het is een grappig plaatje
On the road again...nou ja, road?! Het was een soort van grindweg met grote stenen waardoor onze nieren bijna aan de wandel gingen. Uiteindelijk na een minuut of 10 kwamen we erachter dat als we op deze weg door zouden rijden we in een rondje reden en na ± 1,5 uur weer terug zouden zijn op ons beginpunt. Ja dat gaan we natuurlijk niet doen dus keren en hetzelfde hobbelige stukje weer teruggereden.
Leuk dat rijden door de bergen, je telefoon geeft ook elke keer zo'n grappig bericht!
En dan te bedenken dat we volledige Amerika dekking hebben genomen, maar ja, hier in dit gebied heeft iedereen er last van. Niet zeuren en gewoon lekker verder rijden, het komt vanzelf wel weer goed.
We hebben best wel wat kilometers gemaakt vandaag en al lijkt het op de kaart maar een ieniemienie stukje we komen steeds dichter bij Salt Lake City waar we dan afbuigen richting Yellowstone National Park. Daar gaan we hopelijk wat leuke beestjes zien. Nu hebben we vooral veel flora gezien, de fauna komt hopelijk als we de parken ingaan. Wel weer een roadrunner gezien maar die beesten zijn zo snel dat je medelijden krijgt met Wile E Coyote.
We zijn door Dammeron Valley gereden met een uitzicht op prachtige rode rotsen. Bordjes langs de weg die aangaven dat je reeën of koeien kon tegenkomen....nou ja, we hebben erg genoten van de Flora😂
Na St. George heb ik een RV Park opgezocht en daar staan we nu. In Hurricane, Utah, United States of America. Grote campground, duur ook maar ja je moet er wat voor over hebben.
PS: het is hier 1 uur later dus het tijdsverschil met Nederland is 8 uur eerder ipv 9 uur. Scheelt toch weer, vooral voor jongemannen van 21 jaar die op dit moment erg veel binding hebben met het thuisfront💕
Karin:15 september 2025Fijn, zo'n waarschuwing in de douche😱
Ank:15 september 2025Goed naar de lucht kijken. Utah staat bekend om zijn UFO,s . Je weet maar nooit. Ja afstanden zijn het . Geen weet van als je het nog nooit hebt meegemaakt, denken dan dat je Amerika wel in 2 weken kan doen 😂 wat een ervaringen he. Die beestjes moet je er maar bijdenken, pas op voor de slangen.😝
Margaret:15 september 2025Genieten jullie er een beetje van Sandra? Bewust van deze geweldige ervaring. Het ziet er namelijk onwijs mooi uit. 😍
Sandra:15 september 2025Ziet er echt allemaal super uit San en wat een belevenis allemaal, geniet nog heerlijk met elkaar 💋
Marijke vlasma:15 september 2025De afstanden zijn groot in America Sandra maar je rijd toch comfortabel met de camper en je heb twee chauffeurs ter beschikking. Salt Lake City is ook een bezienswaardigheid, wij vonden met name de gesprekken met de mormonen wel heel bijzonder
Marga:15 september 2025Prachtige vergezichten ⛰️